stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Certificering WFT Pensioenverzekeringen


Sinds jaar en dag kunt u bij Stellema terecht voor al uw vragen over pensioenen. Zowel  particulieren als de zakelijke markt maken hier veelvuldig gebruik van. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt streng toezicht op de kwaliteit van het pensioenadvies. AFM heeft bepaald dat ieder kantoor gecertificeerd dient te zijn voor WFT Pensioenverzekeringen.

 

Hendrik Kamstra
Vorige maand kreeg Hendrik Kamstra het certificaat WFT Pensioenverzekeringen. Met dit certificaat voldoet Stellema Verzekeringen aan alle eisen die er gesteld worden door de AFM. De verwachting is dat in de komende tijd een steeds grotere vraag zal ontstaan naar gedegen pensioenadvies. Een groot aantal kantoren, schattingen spreken van twee derde of meer, zal de pensioenactiviteiten staken. Stellema uit Kollum blijft een kantoor waar u terecht kunt voor al uw vragen over pensioenen.

 

Bij ons is het mogelijk een volledig adviestraject af te nemen inclusief een (twee) jaarlijkse controle. Informatie over de verschillend pensioenvormen vindt u op deze website. Voor individuele vragen kunt u contact met ons opnemen.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997