stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Een nieuwe bank in de buurt!


Goed nieuws. RegioBank is nu ook bij u in de buurt. Vanaf 1 november 2012 is Stellema verzekeringen in Kollum Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Voortaan kunt u daar dus terecht voor al uw financiële zaken. Zowel voor verzekeringen, hypotheken pensioenadvies als voor uw bankzaken. Zowel particulier als zakelijk.

 

 RegioBank, de buurtbank waar u zich onmiddellijk thuis voelt

RegioBank is geen dure bank met marmeren vloeren en een beursnotering in New York. Het is een bank voor de regio, een nuchtere buurtbank – en daar zijn ze trots op. Zij weten wat de gewoonten zijn, wat er speelt in deze streek. Zij voelen zich betrokken bij de omgeving. Een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat, dat is wat ze zijn. Echt een bank van ‘ons-kent-ons’. De klanten waarderen dat.

 

RegioBank, de buurtbank waar u voor al uw geldzaken terecht kunt

Kan ik een bankpasje krijgen? Kan ik internetbankieren? Geven zij hypotheek- en spaaradviezen? Drie simpele antwoorden: ja, ja en ja. Ze mogen dan een regionale bank zijn, ze hebben alle bankproducten in huis die de wereld te bieden heeft. Soms met een eigen accent. Alles tegen heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Alles prettig en vlot geregeld. Met veel persoonlijk aandacht en gevoel voor service. Overstappen? Fluitje van een cent dankzij de speciale Overstapservice.

 

Feestelijk openingsaanbod!

RegioBank staat bekend om haar stabiele en goede spaarrentes. U krijgt dus het hele jaar door een mooie rente. RegioBank heeft verschillende spaarproducten, passend bij uw spaarwensen. Vindt u het belangrijk om uw geld vrij te kunnen opnemen? Mag een bedrag best wat langer vaststaan? Of wilt u een combinatie van vrij en vast sparen? RegioBank adviseert u graag wat het beste bij u past. Zij zijn namelijk een bank bij u in de buurt waar persoonlijke service voorop staat. U kunt dus makkelijk even binnenlopen en wordt geholpen door iemand die u kent. Wel zo vertrouwd.

 

Spaar € 750 en krijg een unieke agenda cadeau!*

Spaart u bij RegioBank minimaal € 750, dan krijgt u een unieke jaaragenda cadeau! Hierin vindt u allerlei tips voor uw huis, tuin en financiën, lekkere recepten en spelletjes voor jong en oud. Meedoen is eenvoudig: ga tot uiterlijk 31 maart  2013 naar Stellema de Adviseur van RegioBank en zij regelen het meteen voor u. Kom snel, want op = op!

>>Neem vandaag nog contact op met een medewerker van RegioBank

 

Meer over RegioBank

RegioBank is onderdeel van SNS REAAL. SNS REAAL is één van de grotere financiële dienstverleners in Nederland met een compleet aanbod van bankproducten, beleggingsvormen en verzekeringen. Voor particuliere en zakelijke klanten. RegioBank heeft een eigen vergunning van De Nederlandsche Bank en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel.

Stellema is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997