stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Financiële zekerheid, ook als u er niet meer bent


Het is fijn om te weten dat er genoeg geld is voor uw opgroeiende kinderen. Ook als u er niet meer bent. Of als uw partner er opeens niet meer is. U wilt bijvoorbeeld graag dat uw kinderen later kunnen studeren en uw gezin in het huis kan blijven wonen. Tegelijkertijd is het een onderwerp waar u liever niet over nadenkt. Dit geldt voor veel jonge ouders. Zo weten veel jonge ouders dat een onverwachts overlijden tot financiële onzekerheid kan leiden, maar heeft bijna een derde (nog) niets geregeld. Uit onderzoek in opdracht van Aegon blijkt dat de stap om daadwerkelijk actie te ondernemen vaak niet genomen wordt. Het is bovendien niet altijd duidelijk welke financiële oplossingen er zijn. Wij helpen u graag om dit goed te regelen.

 

Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat uw kinderen het leven kunnen blijven leiden dat u ze gunt. En dat de achterblijvende partner geen geldzorgen heeft. De overlijdensrisicoverzekering keert een netto bedrag uit na vroegtijdig overlijden. Met het uitgekeerde bedrag kan het wegvallen van een inkomen worden opgevangen. Ook kunnen extra kosten (van bijvoorbeeld kinderopvang) gedekt worden of kan er geld gereserveerd worden voor de opleiding van de kinderen. Voor een paar euro per maand, heeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is.

 

Wat heb jij geregeld voor de kosten van de kinderopvang?

Bekijk hier het filmpje

 

wie betaalt dat

 

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997