stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Hoera! Kinderspaarweken


De jaarlijkse Kinderspaarweken van RegioBank zijn begonnen. De Kinderspaarweken duren tot 1 november. Het is dan mogelijk om een kinderrekening bij RegioBank te openen. Uw kind ontvangt een mooi cadeau naar keuze. Ook als uw kind al een rekening heeft en een bedrag bijstort, ontvangt hij/zij een leuk cadeautje. Want goed sparen willen we al jong belonen.

 

Het kan weer: Zilvervlootsparen
Kent u Zilvervloot Sparen nog van vroeger? De populaire jeugdspaarrekening is terug bij RegioBank! Met Zilvervloot Sparen ontvangt uw kind op de 18e verjaardag een premie, die kan oplopen tot maximaal 10% van het totaal gespaarde bedrag. Dit betekent meer dan € 1.000 extra spaargeld, bovenop de toch al aantrekkelijke spaarrente. >> Lees meer

 

Zelf sparen en betalen op de 1.2.3 Rekening
De rekening die meegroeit met de ontwikkeling van uw kind. Met de 1.2.3 Rekening leert u uw kind eerst sparen tegen een aantrekkelijke rente. Vanaf 10 jaar komt daar de mogelijkheid om te betalen bij. >> Lees meer

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997