stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Hypotheekgarantie


Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie is een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek. De rentekorting kan oplopen tot 0,4%. Dat betekent elk jaar opnieuw tot honderden euro’s voordeel.

 

Hoe werkt Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?
De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt verstrekt door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Het is een garantie die u kunt krijgen als u een lening afsluit voor het kopen of verbouwen van een woning. Hiermee staat het Waarborgfonds onder bepaalde voorwaarden garant voor de terugbetaling van uw hypotheek(bedrag) aan de bank. Er kunnen zich namelijk situaties in uw leven voordoen waardoor het aflossen van de hypotheek niet meer mogelijk is. Het kan zijn dat u in zo’n geval uw woning moet verkopen. En dat de opbrengst van uw woning lager is dan het bedrag dat u nog moet terugbetalen aan de bank. Er ontstaat dan een restschuld. Het Waarborgfonds neemt deze restschuld van u over en betaalt deze aan de bank. Omdat het Waarborgfonds deze garantie geeft, ontvangt u tot 0,7% korting op de hypotheekrente.

 

Komt u in aanmerking voor NHG?
Om voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in aanmerking te komen, gelden een aantal voorwaarden. Zo mag het hypotheekbedrag een maximale hoogte hebben. Daarnaast gelden er nog andere voorwaarden.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997