stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Aflossingsvrije hypotheek


Bij de aflossingsvrije hypotheek betaalt u uitsluitend rente over het hypotheekbedrag. U hoeft niet af te lossen tijdens de looptijd van de hypotheek en u treft geen voorziening om de schuld te zijner tijd af te lossen. Dit is vooral aantrekkelijk wanneer u voldoende vermogen heeft (in de vorm van eigen geld of door overwaarde van uw huis) om de hypotheek later in één keer af te lossen. Bijvoorbeeld bij verkoop van het huis. Of aan het eind van de hypotheek. De aflossingsvrije hypotheek biedt u dus maximaal belastingvoordeel.

De aflossingsvrije hypotheek is geschikt voor u als u een relatief lage maandlast zoekt (u betaalt immers alleen rente) gecombineerd met een zo groot mogelijk belastingvoordeel. Mogelijk nadeel is dat er na dertig jaar looptijd een leningdeel overblijft, waarvan de rente niet meer fiscaal aftrekbaar is. Deze hypotheekvorm is nieuw niet meer te sluiten. Indien in het bezit bent van een aflossingsvrije Hypotheek is het verstandig om hier eens met een adviseur over te spreken.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997