stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Beleggingen


Bij deze hypotheekvorm lost u niet af tijdens de looptijd. Zo maakt u de hele looptijd optimaal gebruik van de fiscale aftrek van de hypotheekrente. Voor de opbouw van vermogen voor de aflossing van uw hypotheek sluit u een beleggingsrekening.

 

Dit werkt als volgt. U stort bijvoorbeeld maandelijks automatisch uw inleg, waarmee u participaties koopt in een of meer beleggingsfondsen. Uw inleg samen met het rendement op uw participaties vormt op de einddatum het vermogen op uw beleggingsrekening. Hiermee lost u uw hypotheek geheel of gedeeltelijk af.

 

Net als de hypotheek met beleggingsverzekering biedt de beleggingshypotheek u de mogelijkheid om te profiteren van de hoge rendementen die aandelen en obligaties doorgaans bieden. Een belangrijk verschil tussen deze hypotheekvormen is de fiscale behandeling.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997