stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Spaarhypotheek


Bij de spaarhypotheek lost u niet af tijdens de looptijd van de hypotheek. In plaats daarvan betaalt u premie voor de spaarverzekering. Daarnaast betaalt u de hele looptijd rente over het totale hypotheekbedrag. Zo profiteert u tot de einddatum van een maximaal belastingvoordeel. De spaarverzekering garandeert de aflossing van de hypotheek aan het einde van de looptijd. Oók in geval van overlijden tijdens de looptijd! Een belangrijk voordeel van deze hypotheekvorm is dat de woonlasten behoorlijk stabiel blijven. Deze stabiele woonlasten zijn mogelijk doordat de hypotheekrente die u betaalt, gelijk is aan de rente die u krijgt over het gespaarde kapitaal. De rente die over het opgebouwde spaartegoed wordt ontvangen, is binnen wettelijke grenzen belastingvrij, terwijl de te betalen rente gedurende maximaal dertig jaar aftrekbaar is.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997