stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Overstapservice


Wij bieden volledige ondersteuning aan particuliere en zakelijke klanten die het behartigen van hun verzekeringsbelangen aan ons kantoor willen toevertrouwen.
De overstap van een andere assurantietussenpersoon, direct writer of bank wordt door ons volledig bij u uit handen genomen. Met deze Overstapservice lopen alle verzekeringen probleemloos door, worden de premienota´s door ons kantoor verzorgd en daarmee bent u ervan verzekerd dat al uw belangen zijn veiliggesteld.

 

De Overstapservice regelt de overvoer van uw verzekeringen naar ons kantoor, desgewenst van meerdere partijen tegelijk. En als wij dat met u zijn overeengekomen, dan voeren wij verbeteringen uit en zorgen dat overbodige verzekeringen worden geschrapt. Uiteraard adviseren wij over eventuele hiaten of tekortkomingen in dekkingen en verzorgen hiervoor de noodzakelijke aanvullingen.

 

Zijn er lopende schades? Dan kunnen wij deze ook indien u dat wenst overnemen. Vaak gebeurt dit in collegiaal overleg met de huidige behartiger van uw belangen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat uw belangen worden gewaarborgd.

 

Het enige dat u hoeft te doen is ons in het bezit te stellen van (kopieën van) uw polissen en een getekende autorisatieverklaring.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997