stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Autotaalglas


Autotaalglas

Een ruit repareren of vervangen is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij autoruitspecialist Autotaalglas gaat dit samen. Want wij geloven in zorgvuldigheid en aandacht. Dat geldt voor de ruit, maar zeker ook voor de klant. En die klantgerichte aanpak werpt zijn vruchten af, want onze service wordt gewaardeerd met een 8,2.

Anno nu staat specialist Autotaalglas bekend om zijn snelle en deskundige service zonder oponthoud. Of dat nou gaat om het repareren of vervangen van de ruit, de afhandeling van de papierwinkel of het meedenken over kostenefficiënte oplossingen. Niet voor niets heeft Autotaalglas veel tevreden klanten. En dit zijn niet alleen de bezitters van lease- en privéauto’s die we dagelijks met hun perfect afgehandelde ruitschade weer de weg op helpen, maar ook een indrukwekkend aantal lease- en verzekeringsmaatschappijen en fleetowners.

 
Wat zijn onze glasharde kwaliteiten?

Direct, vriendelijk en vakkundig geholpen, ook zonder afspraak
Speciaal laag reparatietarief voor de gehele Van Kampen Groep

Waar en hoe de klant maar wil:
Op de vestiging
Via mobiele dienst op locatie
Mini’s als vervangend vervoer
Haal- en brengservice
Dag en nacht service
Levenslange garantie
Altijd in de buurt: 53 vestigingen door heel Nederland en aansluiting bij het Europese netwerk EAVAA
Altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week via 0800-0828 (gratis)

 

Wie zijn onze klanten?

Autotaalglas is dé partner in autoruitschade voor de verzekeraar, leasemaatschappij of fleetowner. De specialisten van Autotaalglas zorgen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. En dat niet alleen: elke klant wordt snel, professioneel en vriendelijk geholpen. Dag in dag uit.
Wie zijn onze franchisenemers?

Autotaalglas is een Nederlandse organisatie waarbij de franchisenemer, binnen een strikt omkaderd kwaliteitsconcept, zelfstandig ondernemer is. Al onze ondernemers hebben hart voor de zaak en steken dan ook al hun energie in hun eigen onderneming. En met resultaat, want het serviceniveau en de klantvriendelijkheid liggen bij elk van onze 53 vestigingen – met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2 – erg hoog. Kijk voor het bewijs op www.autotaalglas.tevreden.nl.
Autotaalglas werkt samen

Specialist, netjes, toegewijd, gastvrij en attent. Dat zijn de kernbegrippen en -waarden die bij Autotaalglas centraal staan. Bij alles wat we doen en zowel intern als extern. Om ervoor te zorgen dat deze grondhouding uniform wordt uitgedragen, werken wij met een instore/outstore-concept. Zo zijn onze vestigingen open en ruimtelijk van opzet, maar ook praktisch en efficiënt ingedeeld. Dit zorgt niet alleen voor een prettige omgeving voor onze klanten, maar ook voor onze ondernemers en hun medewerkers. Dankzij dit concept straalt een vestiging van Autotaalglas vertrouwen uit richting onze klanten. Op zo’n manier dat zij met een goed gevoel hun auto achterlaten.

 
Kwaliteit met FOCWA

Alle vestigingen van Autotaalglas zijn lid van de FOCWA, Vakgroep Autoruitherstelbedrijven. Dit lidmaatschap betekent dat Autotaalglas aan alle lidmaatschapseisen van de FOCWA voldoet. Eisen die op een hoog niveau liggen en bijvoorbeeld betrekking hebben op de vestigingslocatie, het serviceniveau, de opleiding, de gereedschappen en de naleving van garantievoorwaarden en gedragsregels.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997