stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Waarborgfonds


Wie is het waarborgfonds en wat doen ze?

 

Het Waarborgfonds Motorverkeer is bijna vijftig jaar geleden opgericht. Het doel van het Waarborgfonds is een vangnet te zijn voor mensen die door een ongeluk in het verkeer schade hebben geleden en met die schade niet terecht kunnen bij een verzekeraar.

 

Denk daarbij aan schaden die zijn veroorzaakt door onbekend gebleven weggebruikers, of door onverzekerde weggebruikers. Ook schade die is veroorzaakt met een gestolen motorvoertuig kan voor vergoeding door het fonds in aanmerking komen.

 

Schade die niet is ontstaan door toedoen van een motorvoertuig, bijvoorbeeld wanneer sprake is van vandalisme, vergoeden zij niet.

 

Het Waarborgfonds is een stichting zonder winstoogmerk. Het bedrijf wordt gefinancierd uit jaarlijks vastgestelde bijdragen van verzekeraars.

 

Wij helpen u graag uw schade te verhalen bij het waarborgfonds als dit nodig blijkt te zijn.

 

Op de website van het waarborgfonds vindt u alle informatie en kunt u online een parkeerschade indienen.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997