stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Onze tarieven


Wat bent u voor onze dienstverlening kwijt?
Op onze schade-, en zorgverzekeringen wordt door de verzekeraar een percentage betaald aan provisie. Dit percentage is per product verschillend.

 

Serviceabonnement
Sinds juni 2012 is het bij ons mogelijk om service, advies en bemiddeling af te nemen via een zo genaamd serviceabonnement. Bij het afnemen van een serviceabonnement ontvangen wij geen provisie van de aanbieder. Dit geld zowel voor schade als levensverzekeringen en voor hypotheken. Met de introductie van het serviceabonnement zijn wij niet langer meer gebonden aan de intermediair -verzekeraars maar kunnen de verzekeringen waar dan ook gesloten worden.

De prijs voor het serviceabonnement is afhankelijk van de hoeveelheid service u wenst. Wij informeren u er graag over in een persoonlijk gesprek. Maak vandaag nog een afspraak en bespreek de mogelijkheden.

 

Op onze levensverzekeringen en pensioenproducten worden onze verdiensten op diverse manieren bepaald. Afhankelijk van het product en/of combinatie wordt er op basis van een vast tarief of urendeclaratie gewerkt. Voordat u een van deze producten afsluit geven wij u een indicatie van de advieskosten. Voor meer informatie verwijs ik naar ons dienstverleningsdocument.

 

Voor wat betreft onze hypotheken wordt dezelfde systematiek gehanteerd als bij levensverzekeringen en pensioenproducten. Echter, een veel groter percentage gaat hier op basis van een vast tarief.

 

Op onze bankproducten van Regiobank is de provisie een percentage over het spaargeld of een bepaald bedrag per rekening.

 

Natuurlijk houden wij ons aan alle richtlijnen welke door de AFM zijn opgesteld met betrekking tot onze verdiensten.

 

Voor de tarieven voor complexe en/of adviesgevoelige producten verwijzen wij u naar ons dienstverleningsdocument

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997