stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Bedrijf


Het regelen van een collectieve pensioenregeling voor uw personeel is een tijdrovend proces. Hoe komen we binnen de onderneming tot de meest geschikte regeling tegen de gunstigste voorwaarden? Hoe kunnen we verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en hoe zorgen we ervoor dat het personeel zo goed mogelijk wordt voorgelicht? In de meeste gevallen geven ondernemers dit werk uit handen aan een specialist, die de markt kent en continuïteit kan bieden. Wij zijn zo’n partij.

Pensioenregelingen zijn onderhevig aan maatschappelijke invloeden en wetswijzigingen. De meeste ondernemers en werknemers hebben hier over het algemeen weinig verstand van. Pensioen is immers ingewikkelde materie. Juist daarom is het zaak u te laten bijstaan door een adviseur, die snapt waar het om gaat.

De financiële crisis, die inmiddels heeft geresulteerd in een ware economische recessie, kan een flinke invloed hebben op opgebouwde pensioenkapitalen. Ook heeft de crisis gevolgen voor de tarieven die verzekeraars hanteren voor collectieve pensioencontracten. Om die reden is het zaak om een tussenbalans op te maken als het om de pensioenregeling in uw bedrijf gaat.

->>Maak vandaag nog een afspraak met een van onze pensioenadviseurs

 

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997