stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Collectief middelloonregeling


Als werkgever vindt u het belangrijk dat uw medewerkers tevreden zijn met u en uw bedrijf. Bepalend daarbij zijn naast een mooi salaris en een goede sfeer de secundaire arbeidsvoorwaarden. En een hele belangrijke, secundaire arbeidsvoorwaarde is de pensioenregeling. Want alleen met een goede pensioenregeling heeft uw werknemer ook na zijn pensionering voldoende inkomen.

 

Met een Collectief Pensioen Salaris/diensttijd kunt u uw medewerkers zekerheid bieden over de hoogte van hun pensioenuitkeringen. Zij weten dan nu al wat zij na hun pensionering aan inkomen hebben. De gegarandeerde uitkeringen zijn afhankelijk van het salaris en het aantal jaren dat uw medewerkers hebben om het pensioen op te bouwen; een zogeheten salaris/diensttijdregeling.

 

Wat is verzekerd?

Met een Collectief Pensioen Salaris/diensttijd verzekert u voor uw werknemer:

• Ouderdomspensioen;
• Nabestaandenpensioen (partner- en wezenpensioen);
• Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid (opvang premiebetaling bij arbeidsongeschiktheid deelnemer).

 

Uw voordelen als werkgever

• U biedt uw werknemers een aantrekkelijke, secundaire arbeidsvoorwaarde.
• U bepaalt zelf of u kosten en premie los van elkaar betaalt.
• U kunt uw medewerkers mee laten betalen aan de premie.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997