stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Particulier


Pensioen is uitgesteld loon. Pensioen-technisch gezien is het dus alleen voor werknemers mogelijk om deel te nemen aan een pensioen. Voor zelfstandigen en vrije beroepers zijn er mogelijkheden binnen de lijfrente.
U vindt hier informatie over pensioen voor de werknemer, pensioen (lijfrente) voor zelfstandig ondernemers, pensioen voor DGA’s over het pensioen gat en de gouden handdruk.
Daarnaast geven we hier informatie over collectieve regelingen.

 

Goed pensioen?
Een goed pensioen is erg persoonlijk. Professioneel advies over pensioen kan letterlijk goud waard zijn. Op tijd beginnen misschien nog wel meer. Iedere dag dat u wacht met reserveren voor uw pensioen betekent achterstand. Bovendien zijn er verschillende fiscale voordelen, die de opbouw of aanvulling van een pensioen financieel aantrekkelijk maken.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997