stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Inboedelverzekering


Een inboedelverzekering verzekert uw huisraad, ook wel omschreven als alle roerende zaken in uw woning die tot uw particuliere huishouding behoren. Deze verzekering biedt bescherming tegen risico’s als brand, ontploffing, blikseminslag, inbraak, diefstal, storm, luchtvaartuigen, waterschade, aanrijding en vaak nog veel meer, mede afhankelijk van de gekozen dekking.

 

Meestal is er sprake van een Extra Uitgebreide dekking, de meest voorkomende standaard dekking, of een zogenaamde Alle van buiten komende onheilendekking.

 

Heel belangrijk is de juiste waardevaststelling van uw inboedel. Als u de inboedel tegen een te lage waarde verzekert, onderverzekering, kan dit ongewenste gevolgen hebben op het moment dat er daadwerkelijk schade is. Daarom raden wij aan de inboedelwaardemeter in te vullen zodat u tegen onderverzekering beschermd bent.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997