stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Rechtsbijstand Verzekering


Waarom verzekeren?

Terwijl u in mistig weer voor een rood stoplicht staat te wachten wordt u in volle vaart van achteren aangereden. De veroorzaker van de schade beweert dat het licht al op groen stond. Behalve een auto die total loss is, heeft u nog steeds pijn aan uw nek.

 

Bij het bedrijf waar u werkt komt een nieuwe directeur, die de zaken heel anders aanpakt. Hierdoor komt uw baan op de tocht te staan.

 

U heeft een was & droogcombinatie gekocht, die thuis gebutst en vol krassen uit de doos komt.

 

De gemeente besluit om van dat parkje voor uw huis toch maar een parkeergarage te maken.

 

U meldt zich met een sportblessure bij de EHBO, die over het hoofd ziet dat uw enkel niet alleen verzwikt was maar ook gebroken. U heeft er nu nog last van.

 

Met een rechtsbijstand verzekering voor particulieren bent u verzekerd van goede juridische hulp bij dit soort vervelende en soms ingrijpende geschillen. Rechtsbijstand bestaan in meerdere vormen met diverse opties
Wij informeren en adviseren u over de keuzemogelijkheden die variëren van een zeer uitgebreide Rechtsbijstandverzekering voor uw gezin tot bijvoorbeeld een beperkte dekking voor alléén uw personenauto. Of een gezinsdekking voor alle verkeersrisico’s. U bepaalt welke dekking het beste past bij uw situatie en wat u daarvoor kunt en wilt betalen. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997