stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Reisverzekering


Via deze link kunt u direct uw Reis- en/of Annuleringsverzekering berekenen en afsluiten.

 

Tijdens uw droomreis of vakantie zal het maar gebeuren: In een land waar een taal wordt gesproken die u niet spreekt of verstaat wordt u bestolen of krijgt u een ongeval. Op dat moment is een betrouwbare reisverzekering uw beste reisgenoot en absoluut noodzakelijk.

 

De verzekering bestaat doorgaans uit een combinatie van een reisbagage- en ongevallen-verzekering, aangevuld met dekking voor medische hulp bij acuut optredende ziekte, extra reiskosten en kosten van langer verblijf ten gevolge van ongeval of ziekte, kosten van vervoer van het stoffelijk overschot van de verzekerde bij overlijden door ongeval of ziekte en soms de kosten van overkomst in geval van plotselinge ernstige ziekte of overlijden van een naaste bloed- of aanverwant. Geld kan als extra worden meeverzekerd, evenals wintersport en onderwatersport. De verzekering kan per reis worden afgesloten, maar steeds vaker wordt gekozen voor een doorlopende verzekering.

De annuleringsverzekering

 

Deze zorgt er voor dat uw reissom aan u wordt terugbetaald wanneer u niet op vakantie zou kunnen gaan. Of wanneer u uw vakantie zou moeten afbreken. Dat kan zijn wegens ziekte, van u of van de directe familie. Het kan gaan om overlijden of om een van de andere oorzaken, zoals die in de voorwaarden worden genoemd.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997