stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Ziet uw pensioen er wel goed uit?


Heeft u straks voldoende pensioen?
Vroeger hoefde je niet na te denken over later. Een goed pensioen was bijna een vanzelfsprekendheid. Dat is nu wel anders. Het pensioen dat u via uw werkgever opbouwt, is vaak niet meer voldoende om van een zorgeloze oude dag te kunnen genieten. U moet sparen voor later. Dat kan op een normale spaarrekening, maar u kunt ook op andere manieren sparen. Zoals via een levensverzekering of met banksparen.

 

Banksparen of verzekeren?
Een verzekering afsluiten was de enige mogelijkheid om met belastingvoordeel te sparen. Tegenwoordig kan dit ook met banksparen. Het grote voordeel is, dat u bij een bank geen kosten betaalt voor het beheren van de rekening. U spaart dus iedere euro die u opzij legt. Bovendien wordt bij overlijden het geld op de rekening altijd uitgekeerd aan uw erfgenamen. Dat is bij een verzekering niet zo.

 

Hoge rente bij RegioBank
Bij RegioBank krijgt u een van de hoogste bankspaarrentes in Nederland! Uw spaargeld groeit dus nog sneller. Bovendien kunt u in veel gevallen het geld dat u op een bankspaarrekening zet, aftrekken van uw inkomen bij uw belastingaangifte. Ook betaalt u geen belasting over het gespaarde bedrag! Dat doet u pas als u uw spaargeld laat uitkeren.

 

Altijd een product dat bij u past
RegioBank heeft het bankspaarproduct dat bij u past:

  •     Lijfrente Opbouw
  •     Lijfrentenieren
  •     Uitgesteld lijfrentenieren

 

Persoonlijk advies
Wilt u ook profiteren van onze hoge spaarrente en de belastingaftrek? Wij helpen u graag verder. Neem vandaag contact op met een van onze adviseurs of laat een bericht achter via het contactformulier

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997