stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Zilvervlootsparen


Het kan weer! Zilvervloot Sparen bij Stellema
Alle kinderen hebben dromen. Wat zullen ze worden als ze groot zijn? Gaan ze studeren, reizen of misschien hun eigen bedrijf beginnen? Zilvervloot Sparen van RegioBank helpt de dromen van een kind of kleinkind waar te maken. Want u spaart een mooi startkapitaal bij elkaar.
Met Zilvervloot Sparen krijgt u altijd een goede variabele rente. En op de 18e verjaardag krijgt uw kind een premie over de hele inleg. Die premie kan oplopen tot maximaal 10%. Dit betekent meer dan € 1.000 extra spaargeld, bovenop de gewone rente.

 

Sparen voor uw kind of kleinkind
U kent de Zilvervloot misschien nog van vroeger, toen u zelf begon met sparen. De populaire jeugdspaarrekening is terug bij RegioBank, speciaal voor de jonge spaarders van nu. U kunt de rekening meteen openen bij de geboorte. Later mag ook. In ieder geval voordat uw kind 16 jaar is. En heeft u de rekening eenmaal geopend, dan mag de hele familie meesparen: oma’s, opa’s, ooms en tantes. Samen kunt u jaarlijks tot  € 600 inleggen. *

Zilvervloot Sparen in het kort

  •    Extra premie van 1% voor elk spaarjaar tot maximaal 10%.
  •    Aantrekkelijke variabele rente.
  •    Leuk welkomstcadeau.

 

RegioBank, persoonlijk en dichtbij
RegioBank is een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. De klanten waarderen dat. Kom eens langs en begin met Zilvervloot Sparen. Dan krijgt uw kind of kleinkind ook nog eens een leuk welkomstcadeau.

* Vraag naar de voorwaarden of kijk op regiobank.nl

 

>>Maak vandaag nog een afspraak om een zilvervlootrekening te openen

 

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997