stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Hypotheken


Gaat u een woning kopen?

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur zoeken wij samen met u uit hoeveel u kunt lenen, tegen welke voorwaarden, wat de zekerheden en onzekerheden zijn. Wij hebben geen voorkeur voor een bank of geldverstrekker. Natuurlijk heeft de SNS Regio Bank goede voorwaarden maar het kan ook zijn dat u dat juist niet past.

 

Keurmerk! 

Werkend onder het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur hebben wij een adviseur in dienst die u persoonlijk en passend kan adviseren. Een afspraak ter inventarisatie van de mogelijkheden kan bij u thuis plaats vinden maar ook bij ons op kantoor. Als u bij ons komt omdat uw werkgever ook een tevreden klant is bij ons dan kan het ook zijn dat de afspraak op uw werk plaatsvindt. Bel gerust voor een afspraak wij gaan graag eens met u zitten om uw wensen door te nemen.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997