logo
logo
hero image

Middelsee onderdeel van Stellema

Per 1 juli 2023 is Middelsee officieel onderdeel geworden van Stellema. Zij zijn sinds 1973 actief in de verzekerings- en financiële dienstverlening en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Het team van Stellema bestaat uit  9 ervaren adviseurs die zich volledig inzetten voor het welzijn van hun klanten.

 

Voordelen van de samenwerking

Deze samenwerking brengt voor ons bedrijf en onze klanten tal van voordelen met zich mee. Allereerst brengen we met Stellema nog meer expertise binnen ons bedrijf, wat ons in staat stelt om u nog beter van dienst te zijn op het gebied van alle adviesgebieden. Dankzij deze samenwerking hebben we nu volwaardige teams op het gebied van verzekeringen voor particulieren, verzekeringen voor zakelijke klanten, hypotheekadvies en bankieren. Dit betekent dat we u een nog uitgebreider scala aan diensten kunnen aanbieden om aan al uw financiële behoeften te voldoen.

 

Een ander belangrijk aspect van onze samenwerking met Stellema is dat zij zelfstandig adviseur zijn van RegioBank. Dit stelt ons in staat om u volledig te adviseren op het gebied van particulier en zakelijk bankieren en financieren. Dit is een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening en biedt u nog meer mogelijkheden om uw financiën te beheren en te optimaliseren.

 

Wat gaat er veranderen

Het kantoor in Stiens blijft open voor uw bezoek en uw vertrouwde contactpersonen blijven werkzaam binnen het bedrijf.
De komende periode werken wij hard aan het implementeren van een uniforme werkwijze en het samenvoegen van onze administratie om onze dienstverlening naadloos te laten verlopen.
Door de samenvoeging is het mogelijk dat u een polis ontvangt met de naam “Stellema” erop. Hoewel wij op dit moment nog onder de naam
Middelsee Assurantie werken zal deze op termijn wijzigen in de naam Stellema.

 

Vragen

We zijn oprecht enthousiast over deze samenwerking en we kijken ernaar uit om u nog beter van dienst te zijn. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.