logo
logo
hero image

Stellema is zelfstandig adviseur Regiobank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Bij RegioBank heeft u echt persoonlijk contact met een Zelfstandig Adviseur die u en uw lokale omgeving kent. En heeft u natuurlijk ook de digitale mogelijkheden van online en mobiel bankieren. Of u nu mobiel wilt betalen, een woning zoekt of een eigen bedrijf wil starten. Wij hebben een passende oplossing. Lokaal én digitaal dus.

 

Stellema is als zelfstandig adviseur RegioBank en vertrouwd gezicht in de buurt. Wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen en naar elkaar omkijken, samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank spelen we daar een belangrijke rol in. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt.

 

Overstappen naar onze bank is eenvoudig, wij helpen uw overstap zorgvuldig te regelen. Bezoek ons kantoor in Kollum of bel onze adviseur voor meer informatie of een afspraak! Maak gebruik van de overstapservice en alle automatische betalingen worden automatisch aangepast.

Regelmatig geven wij gastlessen en organiseren wij themabijeenkomsten. Op de volgende pagina vindt u een actueel overzicht van de gastlessen en themabijeenkomsten.