stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Stellema


Stellema Verzekeringen is een onafhankelijk advieskantoor gevestigd in Kollum. Het bedrijf is in 1972 opgericht door Jan Stellema.

Er werken op dit moment 10 mensen die dagelijks bezig zijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren in hun financiële vraagstukken. Hoewel wij een jong team hebben is het verloop in personeel is laag.

Ons bedrijf bezit alle noodzakelijk vergunningen voor het adviseren van mogelijke financiële vraagstukken. Binnen ons team is een erkend hypotheekadviseur, een financieel planner en een schadespecialist. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een objectief financieel advies.

Stellema Verzekeringen is niet verbonden aan een verzekeraar of andere financiële instelling en is daarmee volledig onafhankelijk in zijn advies.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997