stellema-sns Stellema is ook
uw RegioBank
voor Kollum e.o.

Particulier


Iedereen heeft wel schadeverzekeringen. Denk maar aan uw huis, inboedel, aansprakelijkheid en auto. Om een juiste inschatting te maken van de risico’s die u wel of niet wilt lopen is het zaak om een inventarisatie te maken van de lopende verzekeringen en de risico’s die u af wilt dekken.

 

De meest gebruikelijke verzekeringen kunt u afsluiten in een pakket.
Met een pakketverzekering brengt u zoveel mogelijk, zo niet alle, verzekeringen onder bij één verzekeraar. U bent vaak goedkoper uit omdat de verzekeraar korting op de premie geeft. Hoe meer verzekeringen in het pakket gaan, hoe hoger de korting van de verzekeraar. Daarnaast hebt u geen overlappingen in dekkingen en betaalt u meestal ook geen termijntoeslag bij maandelijkse betaling.

 

Voor de overige “losse” verzekeringen nemen we de verzekeraar met de juiste dekking en een zo laag mogelijke premie.
Het kan ook gebeuren dat een verzekering in het pakket duurder is dan een losse verzekering elders. Het is dan logisch om deze verzekering buiten het pakket af te sluiten.
Voor het organiseren en oversluiten van uw bestaande verzekeringen hebben we een gratis overstapservice.

Uw spaargeld bij de RegioBank? Dat kan vanaf nu ook in Kollum. Stellema is uw RegioBank voor Kollum e.o. Ontdekken wat uw spaarsaldo opbrengt bij Stellema?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of persoonlijk met een adviseur spreken? Neem dan contact op met de klantenservice van Stellema Verzekeringen.

(0511) 45 1997